سفارش تبلیغ
صبا ویژن

نمایشگاه آثار ملی جمهوری سالامی ایران در شهر بن آلمان افتتاح شد

نمایشگاه آثار ملی جمهوری سالامی ایران در شهر بن آلمان افتتاح شد

 

 

پس از چهار سال تلاش و ممارست مسئولان فرهنگی و میراث فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و آلمان و پیگیری های مسئولانه سفارت ایران در برلین بالاخره  تلاش های انجام گرفته جواب داد و در عصر روز چهارشنبه 23 فروردین ماه نمایشگاه «ایران؛ فرهنگ کهن بین آب و بیابان» موزه و تالار هنر و نمایش جمهوری فدرال آلمان با حضور «گونتر ویناندز» معاون وزیر فرهنگ و رسانه جمهوری فدرال آلمان، سعید حریری، رایزن سفارت جمهوری اسلامی ایران در امور فرهنگی در برلین و محمدحسن طالبیان، معاون میراث فرهنگی و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و جبرئیل نوکنده، مدیر کل موزه ملی ایران در ساختمان موزه و تالار هنر و نمایش جمهوری فدرال المان افتتاح شد.

این نمایشگاه که  از 25 فروردین لغایت 30 مرداد ماه 1396 در شهر بن آلمان برگزار گردید به ارائه تصاویر و آثار  دورة زمانی مختلف ایران از  زمان دورة نوسنگی (هزارة هفتم قبل ‌از میلاد) تا آغاز دورة هخامنشی را در بر داشت و استقبال خوبی هم از این نمایشگاه به عمل امد..

 


اولین حضور جهانی فیلم کوتاه «گلدانی که پاییز می شود» در آلمان

اولین حضور جهانی فیلم کوتاه «گلدانی که پاییز می شود» در آلمان

?

 

مهدی فرد قادری با ساخت فیلم کوتاه زیبای «گلدانی که پاییز می شود» توانست جشنواره دتمولد آلمان را متقاعد ساز تا از فیلم او برای حضور در بخش مسابقه جشنواره برای نمایش اثر خود دعوت کنند و او اکنون اولین حضور جهانی اش را تجربه خواهد کرد.

.به گزارش خبرگزاری مهر، پس از حضور فیلم سینمایی «جاودانگی» در جشنواره فیلم مونیخ آلمان، جدیدترین فیلم کوتاه مهدی فردقادری هم به جشنواره دتمولد آلمان دعوت شد

گلدانی که پاییز می شود با نقش آفرینی امیر شریعت در نقش اصلی به واکاوی ذهنی مردی می پردازد که در شبی بارانی چند سرنوشت را برای خود متصور می شود تا از این طریق به بهترین راه حل زندگی اش برسد. این فیلم کوتاه پانزده دقیقه ای، اخیرا به هشتمین جشن مستقل فیلم کوتاه نیز ارایه شده است.

برخی از عوامل این فیلم عبارتند از نویسنده و کارگردان: مهدی فرد قادری، بازیگران: امیر شریعت و بیتا مصوری، مدیر فیلمبردار: مهدی ایل بیگی، مدیر صدابرداری: آرش برومند، طراح گریم: اهورا قاسمی، دستیارکارگردان و برنامه ریز: سهیل برخورداری، منشی صحنه: محیا سعادت، صداگذار: حسین قورچیان، ساخت موسیقی: رامین رضاپور، جلوه های ویژه بصری: مسعود سعادتمند، عکاس: فرید آجرلو، تهیه کننده: امیر شریعت.

برای دیدن سایر مطالب مشابه به وب سایت سفارت ایران در برلین مراجعه فرمایید.


همزمان با آغاز هفته ی دفاع مقدس فیلم اروند در برلین به نمایش در

همزمان با آغاز هفته ی دفاع مقدس فیلم اروند در برلین به نمایش در آمد



 رایزنی فرهنگی سفارت ایران در برلین به منظور گرامیداشت یاد 175 شهید غواص همزمان با سالروز هشت سال دفاع مقدس ، شب گذشته فیلم اروند را با حضور کارگردان آن آقای پوریا آذربایجانی برای جمعی از ایرانیان مقیم در سالن سینما مکس برلین به نمایش درآورد و در ادامه حضار به طرح دیدگاه های خود با کارگردان و رایزنی مبادرت نمودند. در ابتدای این مراسم رایزن سفارت ایران  نکاتی را با حضار در میان گذاشته که رئوس آن به شرح ذیل می باشد:

  •  اینکه چرا جنگ به وقوع پیوست و چرا کشور ما آماج تهاجم بعثیان شد امری پوشیده نیست. همچنین اینکه چگونه جنگ موجب بروز تلفاتی عظیم برای جامعه ایران هم به جهت فرهنگی، هم انسانی و حتی اقتصادی و توسعه ای شد هم نکته مکتومی ندارد. در حقیقت جنگ از کشور ما و ملت ایران چیزهایی را گرفت که قابل جبران نبوده و نیست.
  • اینجا با گذشت 37 سال از بروز جنگ در چنین ساعاتی شایسته است به وجه ایجابی جنگ به رغم همه تلخی های آن توجه نشان دهیم. از خود بپرسیم جنگ به ما چه داد؟
  •  جنگ هویت ملی، همبستگی اجتماعی و غرور فرزندان جامعه ما را تقویت نمود. جنگ به ما آموخت برای دفاع از خود باید به خود متکی باشیم. جنگ ما را با ضرورت تقویت زیرساخت های ملی آشنا کرد و جنگ به ما چیزی داد که استمرار هویت تاریخی ما را تضمین می کند و آن چیزی نیست مگر «قهرمانانی تازه در تاریخ ایران کهنسال».
  •  امروز ما گرد آمده ایم تا همزمان با رویداد نامیمون تحمیل جنگ 8 ساله به تاثیر مجاهدت این قهرمانان از دل تلاش کارگردانی جوانی واقف شویم که با دستیاری زنده یاد رسول ملاقلی  پور کارگردانی متفاوت در دفاع مقدس، «اروند» را ساخته است.
  •  پوریا آذربایجانی مقیم بوستون امریکاست، اما شیرین ترین خاطراتش را در دل این روایت دارد، او آنگونه که ابراز داشت بارها با تماشاچیان فیلمش را دیده و بغض و گریه آنها را در تاریکی سینما لمس کرده و خرسند است که به رغم عدم حمایت نهادهای دولتی و یا موسسات فرهنگی برای «دل» خود و به جبران قدردانی از انسانهایی متفاوت فیلمی ساخته که تاثیر گذار است.

 در پایان حضار در این سالن دیدگاه های خود را مطرح نموده و پرسش ها و نکاتی را که از این فیلم برداشت کرده بودند ارائه کردند:

  •  فیلم هیچ رنگ و بوی سیاسی نداشت و این برای ما یک تجربه شیرین بود برای درک عمیق مظلومیت کشور و ملت ما.
  •  برای من به عنوان یک دختر 18 ساله متولد آلمان این فیلم یک پیام داشت: افتخار به ملتم و هویتم و قهرمانانی که امروز برای اولین بار تجربه آنها را در یک جانفشانی درک کردم. من امروز با افتخار می گویم ایرانی هستم چون دیدم برای خاک و وطنم چه جانهایی اعطا شد.
  •  فیلم برای ما جالب بود اما تاسف می خورم که چرا نباید تجربه جنگ خود را با آلمانی ها به اشتراک بگذاریم. ایکاش اینجا میهمانانی از مردم آلمان هم بودند تا با آنچه ما تجربه کردیم آشنا می شدند.
  • چرا این فیلم از سوی ایران برای جشنواره های سینمایی نامزد نشده است؟
  •  یک پرسش اساسی برای ما عدم وجود داستان در ساخت فیلم های دفاع مقدس است ما این ضعف را در همه نمونه های آثار تولید شده می بینم، باید از خود بپرسیم چرا داستان نداریم و نمی توانیم خلاقانه ادبیات داستانی دفاع مقدس را ترویج نمائیم.
  •  شما با این فیلم به من در آستانه شصت سالگی حیات دادید، به من یاد دادید باید برای کشورم از خون خود دریغ نکنم و من سپاسگزار این تلاش شما هستم. 

 آقای لاریجانی کارگردان فیلم اروند در پایان به پاسخ سئوالات پرداختند و انگیزه و دلایل ساخت فیلم را به ترتیب زیر بیان داشتند:

1)  این فیلم ابتدا حاصل آگاهی من و قدردانی ام از کسی بود که من سینما را آموخت: زنده یاد رسول ملاقلی پور. در مرحله بعد برای من یک انگیزه دیگر هم وجود داشت و آن قدردانی از انسانهایی بود که بنظرم از ما بالاتر بودند: مرتضی ها، ابراهیم ها، یونس ها و ... اینها برای چیزی جان باختند که ما بدان کم توجهی نشان می دهیم و اینها چیزی را سخاوتمندانه اهدا کردند که ما آن را بخیلانه در دست گرفته ایم.

2)  این فیلم و فضای آن و داستانش برایم وقتی کلید خورد که در میدان بهارستان انسانهایی را دیدم با لباسها و آرایش های مختلف که فارغ از هرگونه تعلق و نگرش سیاسی جمع شده بودند و می گریستند، آنجا دریافتم این داستان یک موضوع ملی و فرا جناحی و غیر سیاسی است و خرسندم که سعادت ساخت آن نصیب من شد.

3)  من باید اعتراف کنم به رغم ارائه این فیلم در جشنواره ها و کسب جایزه مثل فستیوال جیپور، باز شاهد آن هستیم که شبکه هایی هستند که دوست ندارند این ژانرهای خاص را طرح نمایند.

4)  من دوست دارم بتوانم در اینجا درباره موضع جانبازانی فیلم بسازم که با کمک آلمان در تجهیز شیمیایی عراق مصدوم شدند و برای درمان به اینجا آمدند و همین جا از ایشان برای درمانشان از آنها پول گرفته شد.

5)  برای من افتخار بود که در این ساعات خاص که یادآوری روزهای مهمی است، فیلم من نامزد آن شد تا شما را به دیدن صفحه ای درخشان از تاریخ دلاوری های مردانی ببرد که ما و نسل های آینده را مدیون خود ساخته اند.

 


نهادهای اقتصادی ایرانی مقیم و ساکن آلمان با سفارت ایران در برلین

نهادهای اقتصادی ایرانی مقیم و ساکن آلمان با سفارت ایران در برلین نشست هماهنگی برگزار کردند

?

سفارت جمهوری اسلامی ایران در برلین به منظور هماهنگی های هر چه بیشتر با نهاد های اقتصادی و بانکی ایرانی مقیم کشور آلمان 4 مهر 1396 در شهر دوسلدورف برگزار گردید و در خصوص مسائل مختلف گفتگو و توافق نظر شد.

در این نشست که با حضور جناب آقای ماجدی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در آلمان و رایزنان اقتصادی سفارت برلین برگزار گردید، آخرین وضعیت همکاری نهادهای اقتصادی و بانکی کشورمان با شرکتها، بانک ها و موسسات مالی کشور آلمان مورد بازبینی قرار گرفته و چالشهای موجود بر سر راه توسعه همکاری های اقتصادی دوجانبه نیز مورد بررسی قرار گرفت.


نشست کارشناسان صنعت پتروشیمی ایران با شرکت های آلمانی در سفارت ب

نشست کارشناسان صنعت پتروشیمی ایران با شرکت های آلمانی در سفارت برلین

 

 

با هماهنگی و برنامه ریزی های صورت گرفته سفارت ایران در برلین  و به منظور بررسی و پیگیری همکاری شرکت‌های ایرانی و آلمانی در حوزه پتروشیمی، پخش و پالایش فراورده‌های نفتی و همچنین فراهم آوردن امکان تصمیم‌گیری سریع و بی‌واسطه در خصوص واگذاری و آغاز اجرای پروژه‌های مذکور، نشست صنعت پتروشیمی ایران با حضور شرکت‌ها و بانک‌های عمده دو کشور، شرکت‌های سرمایه‌گذاری و مقامات وزارت نفت جمهوری اسلامی ایران در تاریخ 18 آبان 1395 (8 نوامبر 2016) در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران در برلین برگزار گردید.

در این نشست که در ظی یک روز در برلین و محل سفارت ایران در برلین برگزار شد جناب آقای ماجدی، سفیر محترم ایران در المان و سرکار خانم شاهدایی، معاون محترم وزیر نفت و رئیس شرکت ملی پتروشیمی کشورمان به ایراد سخنرانی پرداختند و بدین شکل این نشست افتتاح گردید.  در ادامه این نشست شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی ایران به معرفی پروژه‌های آماده واگذاری  خود پرداخته و بعدالظهر همان روز نیز در قالب جلسات دوجانبه، در خصوص جزئیات فنی و مالی پروژه‌های مورد نظر با طرف‌های آلمانی به بحث و تبادل نظر و ارائه طرح های سرمایه گذاری پرداخته و راه های همکاری بیشتر را بررسی نمودند.