سفارش تبلیغ
صبا ویژن

نشست بانکداران ایرانی در فرانکفورت

نشست بانکداران ایرانی در فرانکفورت

?

روز پنج شنبه بیست و پنجم آبان ماه 1396 جلسه ای با بانکداران ایرانی با مدیریت بانک مرکزی و با حضور رئیس سفارت ایران در برلین در سرکنسولگری ایران در فرانکفورت برگزارشد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از پژوهشکده پولی و بانکی، «نادر مالکی» درباره چهارمین همایش تجاری و بانکی ایران - اروپا در تهران، افزود: در نوامبر 2015 ( آبان 1394) برای نخستین بار توانستیم همایش تجاری و بانکی ایران - اروپا را تحت عنوان اولیه "همایش تجاری ایران - اروپا" برگزار کنیم.

وی ادامه داد: در این زمان تحریم ها هنوز وجود داشت اما در آستانه لغو شدن بود. از اینرو علاقه مندان به ایران، نمایندگان بانک ها، تجار، دانشگاهیان و سیاستمداران با اشتیاق آخرین دستاوردهای توسعه ایران را دنبال می‌کردند.

مالکی یادآور شد: نخستین نشست تجاری ایران - اروپا به ویژه به دلیل ارایه ایده های نخست چگونگی برقراری روابط آلمان، اروپا و ایران، نحوه امضای قراردادهای تجاری، چگونگی تامین مالی پروژه های تجاری، چگونگی یافتن شرکای تجاری و ایجاد سرمایه گذاری های مشترک از سوی ولی الله سیف رییس کل بانک مرکزی، رویداد بسیار موفقی بود.

وی افزود: در آن زمان، مخاطبان اروپایی کنجکاو و علاقه مند به این مسائل بودند اما هیچگونه اطلاعاتی از نحوه انجام فعالیت های تجاری در ایران نداشتند. به همین دلیل این نشست به طور قطع درهای ایران را به سوی بسیاری از شرکت کنندگان باز کرد.

رئیس فروم بین المللی بانکداران فرانکفورت گفت:‌ دومین همایش بانکی - تجاری ایران اروپا در مارس 2016 ( اسفند 1394) و بلافاصله پس از لغو بیشتر تحریم ها برگزار شد و این بهترین زمان برای برگزاری همایش بود، طرف های اروپایی علاقه مند به شرکت در آن بودند و اشتیاق فراوانی برای ایجاد روابط اروپا و آلمان با ایران وجود داشت.

به گفته مالکی، آن زمان مهمترین موضوع اتصال دوباره سیستم بانکی ایران به سیستم بانکی بین لملل بود اما این موضوع از مارس 2016 تاکنون همچنان حل نشده باقی مانده است به طوری که شرکت های اروپایی و ایرانی با وجود تمایلی که برای آغاز روابط، تجاری خود دارند اما نمی دانند چگونه وام دریافت کرده و پروژه های خود را تامین مالی کنند.

وی ادامه داد: بانک های اروپا همچنین نگران مجازات سنگین از سوی آمریکا در صورت همکاری با شرکت ها و بانک های ایرانی هستند.

به گفته مالکی،دویچه بانک و بانک «بی ان پی پاریباس» به همین دلیل مجبور به پرداخت جرایم سنگین شده اند و از آن زمان تاکنون، دیگر بانک های اروپا نیز نسبت به رابطه با ایران تردید دارند و این وضعیت با روی کار آمدن رییس جمهوری جدید آمریکا دشوارتر شده است.

وی اظهار داشت:‌ «دونالد ترامپ» به طور واضح سیاست های خود را نسبت به ایران اعلام نکرده اما بعد از اظهار نظر وی که توافق هسته ای با ایران را "بدترین توافق تاریخ" دانسته بود، نباید زیاد خوشبین بود.

رئیس فروم بین المللی بانکداران فرانکفورت گفت:‌ به نظر من این مسئله در مقیاس بزرگتری، مهمترین مانع بانک‌ها و شرکت های اروپایی برای رابطه با ایران است.

وی ادامه داد: علاقه به حضور در ایران و برقراری روابط تجاری با این کشور همچنان وجود دارد اما در حال حاضر باید صبر کرد و مطمئن هستم که دلیل خوبی برای خوشبینی داریم چرا که در روز 19 آوریل یکی از روزنامه های اصلی آلمان خبری را منتشر کرد مبنی بر اینکه «رکس تیلرسون» وزیر امور خارجه آمریکا در نامه ای به «پل رایان» سخنگوی کنگره این کشور یادآور شده که ایران تاکنون به تمامی تعهدات هسته ای خود عمل کرده و آمریکا در حال بررسی لغو کامل تحریم ها علیه ایران و این نشانه و دلیل خوبی برای خوش بینی نسبت به آینده است.

مالکی ثبات سیاسی را برای سرمایه گذاری ها با اهمیت توصیف کرد و افزود: برای افزایش همکاری ها داشتن روابط قابل اعتماد ضروری است و این سیاست برای حفظ جایگاه ایران به عنوان یک مقصد جذاب برای سرمایه گذاران بین المللی باید حفظ شود.

وی تصریح کرد: از منظر دیگر، در صورت ادامه مشکلات مربوط به کسب رضایت بانک های اروپایی برای قراردادهای مرتبط با ایران و باقی ماندن تهدید سناریوی به اصطلاح "اسنپ بک" (بازگشت تحریم هابه صورت اتوماتیک و بدون نیاز به هیچ مذاکره و چانه زنی علیه ایران)، مطمئن هستم تقویت بانک های ایرانی مستقر در اروپا می توانند اقدام هوشمندانه ای داشته باشد.

رئیس فروم بین المللی بانکداران فرانکفورت افزود: به اعتقاد من، نشست بانکی و تجاری ایران - اروپا مهمترین سکو برای بانک ها و شرکت های اروپایی و ایرانی است.

وی افزود: با توجه به ارتباطات بسیاری که داریم، ایران شریکی منحصر به فرد و مناسب برای آلمان و اروپا هست و خواهد بود.

به گفته مالکی، هر دو طرف باید صبور باشند و به تلاش های خود ادامه بدهند. علاوه بر این، نقش ایران و آمریکا در منطقه نباید نادیده گرفته شود. حتی اگر هیچ پیشرفتی صورت نگیرد، همه ما باید صبور باشیم و سعی کنیم به نیازهای شرکای خود پاسخ دهیم.

به گزارش ایرنا، علی دیواندری رییس پژوهشکده پولی و بانکی روز گذشته( یکشنبه) در نشستی خبری از حضور 35 بانک، شرکت و موسسه مالی اروپایی در چهارمین همایش تجاری و بانکی ایران - اروپا خبر داد.

وی رویکرد این همایش را بررسی روند پیشرفت مبادلات مالی و بانکی یک سال پس از برجام و فرصت های سرمایه گذاری در ایران است.

بلژیک، انگلیس، ایتالیا، سوئیس، آلمان ، فرانسه و هلند از جمله کشورهایی هستند که نمایندگان شان در این همایش حضور دارند.

این همایش روزهای 9 و 10 اردیبهشت در مرکز همایش های صدا و سیما برپا خواهد شد، در مجموع 16 سخنرانی تخصصی و کلیدی از سوی مهمانان خارجی انجام می شود.

همایش تجاری و بانکی ایران و اروپا از سال 94 تاکنون همه ساله در دو نوبت برگزار می شود. دوره پیشین این رویداد اقتصادی در پاییز سال گذشته و در هفته مالی اروپا در شهر فرانکفورت آلمان برپا شد.


نحوه کمک به زلزله زدگان استانهای غربی کشور

نحوه کمک به زلزله زدگان استانهای غربی کشور

 



 

به نقل از سفارت ایران در برلین هموطنان گرامی ساکن در آلمان می توانند پرداخت های نقدی خود را از طریق حساب های ذیل برای کمک به زلزله زدگان غرب کشور انجام دهند:

 

شماره حساب ریالی  99999 هلال احمر جمهوری اسلامی ایران نزد بانک ملی ایران 

 

شماره حساب دلاری  702070 هلال احمر جمهوری اسلامی ایران نزد بانک ملی ایران

 

شماره حساب یورویی 800300 هلال احمر جمهوری اسلامی ایران نزد بانک ملی ایران

 

شماره حساب دلاری 1404440 هلال احمر جمهوری اسلامی ایران نزد بانک ملت

 

مشخصات حساب ارزی بانک ملی ایران در شهر هامبورگ 

 

Account Holder: Iranian Red Crescent

 

Account No.: 200 60 800 300

 

Account Currency: Euro

 

Account Holding Bank: 

Bank Melli Iran, Central Branch

Swift BIC Code: MELIIRTH060

Tehran – Iran

 

Branch Code: 060

 


برگزاری مراسم اختتامیه دوره آموزشی مدیران شرکتهای ایرانی حوزه ان

برگزاری مراسم اختتامیه دوره آموزشی مدیران شرکتهای ایرانی حوزه انرژی های تجدیدپذیر توسط موسسه همکاری های بین المللی آلمان(GIZ)

?

مراسم اختتامیه دوره آموزشی موسسه همکاری های بین المللی آلمان(GIZ) با موضوع انرژی های تجدیدپذیر در تاریخ 23 نوامبر 2017 برگزار گردید.

در این دوره تعدادی از مدیران شرکتهای خصوصی کوچک و متوسط  ایرانی فعال در حوزه انرژی های تجدید پذیر به منظور بررسی موضوعاتی همانند مدیریت پروژه، ورود به بازارهای بین المللی و بازدید از شرکتها و مراکز تحقیقاتی این حوزه  با هماهنگی سفارت ایران در برلین  حضور داشتند.


فرصت های سرمایه گذاری در مناطق آزاد ایران در سمیناری در آلمان مع

فرصت های سرمایه گذاری در مناطق آزاد ایران در سمیناری در آلمان معرفی شد

سمینار فرصت های سرمایه گذاری در مناطق آزاد تجاری جمهوری اسلامی ایران در محل انجمن اقتصادی NUMOF  آلمان  11 آبان ماه سالجاری در شهر برلین  و با همت سفارت ایران در برلین برگزار شد .

در این سمینار که با حضور بیش از 40 نفر از صاحبان و نمایندگان شرکت ها و صنایع آلمانی تشکیل گردید ، مدیر کل سرمایه گذاری خارجی شورایعالی مناطق آزاد کشورمان به همراه مدیران مناطق آزاد انزلی و ماکو ضمن ارائه اطلاعاتی از وضعیت حقوقی مناطق آزاد و امتیازاتی که بر اساس قانون برای سرمایه گذاران خارجی پیش بینی شده ،  فرصت ها و زمینه های مورد نیاز برای سرمایه گذاری و انتقال فناوری در این مناطق را معرفی نمودند .

رایزن اقتصادی سفارت جمهوری اسلامی ایران در برلین نیز با اشاره به وضعیت فعلی روابط اقتصادی بین ایران و آلمان به ظرفیت های فراوان موجود در کشورمان که میتواند موجب افزایش روابط اقتصادی بین دو کشور شود اشاره کرد . در پایان این نشست سئوالات شرکت کنندگان آلمانی توسط مدیران مناطق آزاد جمهوری اسلامی ایران  پاسخ داده شد

 


فراخوان نشست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با نخبگان، پژوهشگ

 فراخوان نشست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با نخبگان، پژوهشگران ، اساتید و دانشجویان دکتری و پسا دکترای مقیم برلین 


معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با همکاری بنیاد ملی نخبگان، دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراکز علمی و فناوری منتخب کشور در نظر دارد تا در راستای استفاده از ظرفیت علمی و پژوهشی متخصصان و دانشمندان ایرانی مقیم خارج از کشور در مراکز علمی، فناوری و صنعتی کشور و هم اندیشی با آنان در فراهم سازی شرایط مناسب جهت توسعه فناوری های نو ظهور و پیشرفته در کشور و کمک به تاسیس شرکت های دانش بنیان در حوزه های فناوری پیشرفته از کلیه اساتید دانشگاه ها، محققان،پژوهشگران و دانشجویان مقطع دکتری و پسادکتری ایرانی مقیم آلمان دعوت به همکاری به عمل آورد.

در همین ارتباط قرار است جناب آقای دکتر ستاری معاون محترم علمی و فناوری رئیس جمهور و سایر مدیران ارشد معاونت علمی و فناوری طی جلسه ای با حضور در جمع هموطنان عزیز به تشریح جزییات برنامه بپردازند. از آن دسته از افرادی که علاقمند هستند در برنامه فوق شرکت نمایند درخواست می گردد تا با ارسال نام و نام خانوادگی ، رشته تخصصی و شماره تماس خود به ایمیل a.gharib@mfa.gov.ir   مراتب حضور خود در برنامه را تایید نمایند.

همایش در نیمه دوم ژانویه 2018 و در برلین خواهد بود .مکان و زمان قطعی برگزاری همایش از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد. 

برای کسب اطلاع بیشتر به سایت سفارت ایران در برلین مراجعه فرمایید.