سفارش تبلیغ
صبا ویژن

نمایشگاه بین المللی خدمات گردشگری، تجهیزات رستورانی و خدمات وابس

نمایشگاه بین المللی خدمات گردشگری، تجهیزات رستورانی و خدمات وابسته در شهر تبریز برگزار خواهد شد

در راستای انتخاب شهر تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018 میلادی و به منظور معرفی توانمندیهای استان آذربایجان شرقی در بخش گردشگری و تغذیه به فعالین این بازار نمایشگاه بین المللی خدمات گردشگری، تجهیزات رستورانی و خدمات وابسته از تاریخ 2 لغایت 5 اسفند ماه 1396 (21 لغایت 24 فوریه 2018 با حضور فعالین بخش های مختلف  توریسم برگزار خواهد شد. 

با ما با معرفی سایر جاذبه های گردشگری ایران در سایت سفارت ایران در برلین همراه باشید


برج کلاهفرنگی شوشتر

برج کلاه‌فرنگی شوشتر

برج کلاه‌فرنگی شوشتر با قدمت دوره قاجاریه در مرکز شهر شوشتر در استان خوزستان قرار دارد.
این بنای برج مانند در کنار رود کارون و نزدیک به بند میزان در شهرستان شوشتر قرار دارد و مشهور به کلاه فرنگی است.

این برج هشت ضلع دارد و زیرسازی آن که برج روی آن قرار گرفته است، نسبت به سطح زمین، چهار متر ارتفاع دارد و ارتفاع خود برج نیز حدود هفت متر است.

مردم شهر شوشتر این برج را کلاه‌فرنگی می نامند و می گویند، برج جایگاه دیده‌بانی قیصر روم یا شاپور ساسانی جهت نظارت بر کار کارگران مشغول در بندمیزان بوده است.

نمای بیرونی این برج از سنگ‌های تراش خورده ساخته شده است. که این سنگها نیز به مرور زمان افتاده‌اند و اکنون فقط سه متر از این سنگهای تراش خورده بر بدنه برج باقی مانده است.

بندمیزان با دو ضلع مورب خود، تقریبا در روبرو و چشم‌انداز این برج قرار دارد.

برج کلاه‌فرنگی شوشتر در سال 1378 توسط سازمان میراث فرهنگی با شماره 2611 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید.

با سایر جاذبه های گردشگری ایران در سایت سفارت ایران در برلین آشنا شوید

 


اولین سفیر پس از انقلابی شیلی در ایران رونوشت استوار نامه خود را

 اولین سفیر پس از انقلابی شیلی در ایران رونوشت استوار نامه خود را به وزیر امور خارجه تقدیم کرد.

 

"ایگناسیو یانوس" اولین سفیر شیلی در ایران عصر امروز ضمن دیدار با دکتر محمد جواد ظریف رونوشت استوار نامه خود را تقدیم ایشان کرد.

دکتر ظریف در این دیدار ضمن اشاره به تقویت روابط سیاسی ایران و شیلی و همکاری بخش های خصوصی دو کشور به منظور توسعه مناسبات اقتصادی و تجاری، خواستار یافتن راه های تازه برای تقویت روابط دو کشور در بخشهای مختلف، از جمله روابط بانکی شد.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین بر لزوم تقویت روابط مردمی و پارلمانی میان دو کشور در دوره جدید تاکید کرد.

سایر خبرها را در سایت سفارت ایران در برلین دنبال کنید

 


تشریح آخرین وضعیت سرنشینان نفتکش سانچی و اقدامت انجام شده توسط د

تشریح آخرین وضعیت سرنشینان نفتکش سانچی و اقدامت انجام شده توسط دستگاه دیپلماسی کشور از زبان سخنگوی وزارت امور خارجه ایران

بهرام قاسمی در گفتگو با ایسنا ضمن با ابراز تاسف مجدد از حادثه‌ای که برای نفتکش ایرانی و همچنین سرنشینان آن در آب‌های چین رخ داده است، اظهار کرد: از همان روز نخست این اتفاق در وزارت امور خارجه ستادی مرتبط با آن تشکیل شد؛ دوشنبه گذشته در نشست خبری نیز اعلام کردم که دستورات لازم در این ارتباط به سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن و سرکنسولگری کشورمان در شانگهای داده شده است.

وی با بیان این‌که «نمایندگی کشورمان در چین در طول این مدت به صورت مکرر با مقامات چین برای پیگیری این موضوع در تماس بوده است»، تصریح کرد: ‌از ابتدای این حادثه تلخ در خود چین نیز برای این موضوع ستاد بحرانی تشکیل شد و طی روزهای اخیر یک خط تماس دائمی بین تهران  و پکن برقرار بوده است.

وی با بیان این‌که «ما به طرف چینی اعلام کرده‌ایم که از هر طریق ممکن که می‌توانند تلاش بیشتری را بعمل آورند»، در عین حال گفت: دولت چین به ما اطمینان داده است که با تمام توان در این زمینه در حال تلاش است.

سخنگوی وزارت  امور خارجه افزود: در این ارتباط جمهوری اسلامی ایران با سازمان آیمو (سازمان جهانی دریانوردی)  نیز رایزنی‌هایی داشته است.

وی همچنین اضافه کرد: همانگونه که در خبرها آمد؛ آقای دکتر ظریف امروز با وزیر امور خارجه چین در این ارتباط به صورت مفصل صحبت کردند. در این گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه چین گزارشی از اقدامات انجام شده برای خاموش کردن حریق ایجاد شده و تعیین سرنوشت وضعیت سرنشینان این نفتکش ارائه و اطمینان داد که دولت چین با تمام توان به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا هر چه زودتر وضعیت این نفتکش و سرنشینان آن مشخص شود.

وی افزود: علاوه بر تماس‌های مستمر با مقامات چینی طی روزهای گذشته و حضور برخی از مقامات و مسؤولین ذیربط ایرانی در چین، نیروهای ویژه عملیات امداد و نجات کشورمان به سمت محل حادثه اعزام شده‌اند تا بتوانند در یک اقدام جمعی در جهت مقابله با آتش و اطفای حریق اقدام نمایند که امیدواریم در صورت عدم وقوع هرگونه حادثه غیرمترقبه، نیروهای مشترک ویژه امداد و نجات بتوانند تا فردا وارد نفتکش ایرانی شوند.

آخرین اخبار را در سایت سفارت ایران در برلین دنبال کنید.

قاسمی افزود: وزارت امور خارجه طی روزهای اخیر علاوه بر چین با دولت ژاپن و کره جنوبی نیز در تماس مستمر بوده است و ژاپن علاوه بر همکاری‌های که تاکنون صورت گرفته، قرار است با اعزام تجهیزات لازم و مورد نیاز و تیم‌های امداد و نجات در این عملیات مشترک مشارکت لازم را داشته باشد.

وی همچنین افزود: علاوه بر وزارت امور خارجه در سایر وزارتخانه‌ها و دستگاه نیز ستادهایی در این ارتباط تشکیل شده است و آن‌ها نیز در حال انجام وظایف محوله خود می‌باشند.

وی با اشاره به نگرانی خانواده‌های سرنشینان نفتکش سانچی و با ابراز همدردی با آن‌ها تاکید کرد: شرایط سخت روحی خانواده‌های این عزیزان برای ما کاملا  محسوس و قابل درک است و از همان ابتدای وقوع این ماجرا وزیر امور خارجه شدیدا نسبت به سرنوشت پرسنل این نفتکش نگران بوده و دستورات لازم به بخش های مختلف وزارت امور خارجه برای پی‌گیری وضعیت این هموطنان را صادر و آنها را مکلف نموده علاوه بر اقدامات دیپلماتیک و سیاسی لازم، با تمام توان و در حد امکان همکاری‌های لازم را با سایر دستگاه‌های ذیربط بعمل آورند.

 


برگزاری نمایشگاه بین المللی کشاورزی آگروتکنیکا در هانوفر با حضور

برگزاری نمایشگاه بین المللی کشاورزی آگروتکنیکا در هانوفر با حضور هئیت رسمی جهاد کشاورزی ایران.

?

هیات رسمی وزارت جهاد کشاورزی ایران به ریاست آقای عباس کشاورز، معاون وزیر در امور بذر و زراعت جهت حضور در نمایشگاه بین المللی آگروتکنیکا در شهر هانوفر آلمان و پیگیری توافقات کشاورزی دو کشور در تاریخ 13 لغایت 17 نوامبر 2017 به آلمان سفر نمود. در این سفر هیات ایرانی ضمن بازدید از غرفه های نمایشگاه مذکور، دیدارهای جداگانه ای با مقامات وزارت کشاورزی و تغذیه آلمان و نمایندگان شرکتها و اتحادیه های آلمانی انجام و در خصوص زمینه های همکاری احتمالی دو طرف مذاکره نمودند. شایان ذکر است که تمرکز نمایشگاه مذکور بیشتر بر بخش مکانیزاسیون و ماشین آلات کشاورزی بود.

سایر خبرها را در سایت سفارت ایران در برلین دنبال کنید.